VIP Vervoer Featured

zaterdag, 12 april 2014 17:55 Written by 
Rate this item
(1 Vote)

VIP-Vervoer

Voor zakelijke klanten een comfortabele mobile oplossing.
Taxicentrale Sliedrecht werkt terwijl u werkt. Voor uw zakelijk taxi vervoer bent u bij ons aan het goede adres. Ook voor particuliere klanten hebben wij een speciaal Schiphol tarief.

Speciaal voor onze zakelijke klanten hebben wij het mogelijk gemaakt om met een creditcard of op rekening te betalen. De factuur wordt dan achteraf na gestuurd. Heeft u een zakelijke taxi of taxibus nodig dan bieden wij u een ruime keuze. Wij hebben vele merken taxi's in ons bestand, waaronder ook de Mercedes S klasse, E-Klasse en voor meerdere personen hebben wij de beschikking over een VW Transporter.

VIP-vervoer is een ideale oplossing wanneer u met meerdere collega’s reist of wanneer u (buitenlandse) relaties ontvangt. Uiteraard zijn de voertuigen van alle comfort voorzien en ervaren chauffeurs zodat u en uw gasten veilig en comfortabel op weg gaan. Om het nog veiliger en gemakkelijker maken gebruikt TCS een mobiele pinautomaat, u kunt ook met creditcard afrekenen. Voor zakelijk taxivervoer dat gereden wordt op de taxameter wordt geen extra toeslag doorberekend.

Read 7662 times